Collecte Help Coronaslachtoffers 20210530Honderdduizenden besmettingen per dag, overvolle ziekenhuizen en overledenen die daar gewoon op de grond blijven liggen… De acute noodsituatie in India laat de verwoestende gevolgen van corona zien. Om te voorkomen dat de ramp zich in deze mate uitbreidt naar omringende landen en de rest van de wereld zijn de samenwerkende hulporganisaties waaronder Kerk in Actie een landelijke actie gestart. Met de actie biedt SHO medische noodhulp aan corona slachtoffers. Ook wil zij het mogelijk maken dat ook mensen in kwetsbare landen zich zo snel mogelijk kunnen laten vaccineren. Met uw bijdrage aan de diaconale collecte van 30 mei steunt u het verlenen van noodhulp door Kerk in Actie.
Klik op de afbeelding voor een indrukwekkend gedicht van Rikkert Zuiderveld

Je kunt ook -nu of later- rechtstreeks aan giro 555 geven!

U kunt bijdragen door een gift te geven
via de Scipio app
of door overmaking op bankrekeningnummer NL25 RABO 0373 7155 79 t.n.v. Actierekening van Protestantse Gemeente Assen o.v.v. Corona India.

Alvast hartelijk dank voor uw/jouw meedoen!
(Gerrit Drogt, College van Diakenen)