Activiteitenfolder01Ieder jaar verschijnt eind augustus de Activiteitenkrant met daarin het aanbod voor kringen, lezingen, theatervoorstellingen, films e.d. voor het winterseizoen. Vorig jaar kon er helaas geen Activiteitenkrant verschijnen, maar dit jaar willen we proberen om een folder maken met het aanbod van het komende seizoen. Deze zal kleiner zijn dan de Activiteitenkrant zoals we deze gewend zijn.

Het plan is om de folder in oktober uit te brengen en te verspreiden met Kerkblad 20 (21 oktober). De uiterste inleverdatum voor de kopij is vrijdag 24 september.
Wilt u al een activiteit doorgeven? Dan kan. Stuurt u een (heel) korte omschrijving van maximaal 40 woorden met een e-mailadres en telefoonnummer waar de lezers meer informatie kunnen vinden naar .