Lips RoekOp zondag 3 oktober gaat het nieuwe seizoen van Zin-in-Zondag van start. In de eerste bijeenkomst verwelkomen we Roek Lips. Na een lange carrière in omroepland, waarin hij diverse programma’s produceerde en netmanager was van Nederland 1 en later Nederland 3, besloot hij enkele jaren geleden het roer om te gooien. Inmiddels heeft hij een eigen bedrijf De Ontwikkelgroep, gericht op het ontwikkelen van creatieve concepten en het ondersteunen van mensen en organisaties in transitie. Vanuit deze onderneming maakt hij momenteel een serie korte filmpjes met (bekende) mensen uit de volle breedte van de samenleving onder de titel Nieuwe Leiders.

Omdat hij een persoonlijke band heeft met Assen, is het ons gelukt om hem voor Zin in Zondag uit te nodigen. Hij gaat ons meer vertellen over zijn project en over zijn drijfveren en motivaties.

Vanaf dit seizoen worden de bijeenkomsten gehouden in de Jozefkerk, in het centrum van de stad. Aanmelding vooraf is niet nodig! Daarnaast wordt de bijeenkomst via het YouTube kanaal van de Jozefkerk ook live gestreamd, zodat u er ook voor kunt kiezen om het thuis te volgen. (De uitzending is niet achteraf terug te kijken!).
Ter informatie: kerken zijn uitgezonderd van het QR-beleid voor toegang; er wordt dus geen bewijs gevraagd bij binnenkomst.

Zin-in-Zondag is al elf jaar lang een project van de Protestantse Kerk van Assen. De werkgroep organiseert bijeenkomsten voor een breed publiek, voor iedereen die geïnteresseerd is in verdieping en zingeving. We bieden ruimte voor inbreng van aanwezigen en zorgen voor telkens een verrassende culturele bijdrage.

De inloop is vanaf 11.30 uur (ingang Collardslaan) en we starten om 11.45. De bijeenkomst duurt tot uiterlijk 13.00 uur.
De entree is gratis, wel stellen we een vrijwillige bijdrage bij de uitgang op prijs.

Meer en actuele informatie vind je op de website Zin in Zondag