Luther 95stellingenHoe verbeter je de wereld, verweg en dichtbij?
Luther wilde met zijn 95 stellingen een discussie op gang brengen over de gang van zaken binnen de kerk. Die gedachtewisseling kwam met groot succes op gang. In het centrum van Assen zetten we in het kader van 500 jaar Reformatie iets van dat gesprek voort via een lichtkrant.

Natuurlijk vragen we de burgemeester van Assen om een prikkelende eerste stelling, voegen daaraan de intussen uit verschillende hoeken (o.a. scholen, kerken, politieke partijen, maatschappelijke organisaties, serviceclubs, bedrijfsleven) ontvangen stellingen toe en dagen voorbijgangers uit om ter plekke met nieuwe stellingen te komen. Alles verschijnt dan op de lichtkrant. En er is de mogelijkheid om daarover met elkaar in gesprek te gaan. Kom langs en neem stelling!

Locatie: Koopmansplein Assen
Datum en tijd: zaterdag 23 september, van 11.00 – 16.30 uur