MeepratenDe Algemene Kerkenraad en de kerkenraden van de wijkgemeenten Vredenoord, De Drieklank en Jozefkerk nodigen u van harte uit voor de gemeenteavond die zal plaatsvinden op dinsdag 23 januari 2018 in De Bron. Het (concept)beleidsplan 2018-2022 van de Protestantse Gemeente Assen wordt dan gepresenteerd en toegelicht. De avond begint om 19.30 uur.

Vooraf bestaat de mogelijkheid deel te nemen aan een maaltijd, die rond 18.00 uur zal aanvangen. Inloop vanaf 17.30 uur. Als u aan de maaltijd wilt deelnemen, dan graag aanmelden per mail op Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. uiterlijk 16 januari.

Aan het concept is de afgelopen twee jaar intensief gewerkt door de Algemene Kerkenraad in samenwerking met de wijkgemeenten. Het resultaat mag er zijn. Het benoemt de visie, de inspiratie van waaruit wij werken en het benoemt de thema’s waarmee wij de komende jaren aan de slag willen gaan.

Het (concept)beleidsplan 2018-2022 ligt ter inzage op het Kerkelijk Bureau en is geplaatst op de website van de PGA onder ‘over ons > downloads > documenten > beleidsplan 2018-2022’.

Het is belangrijk dat het beleidsplan breed gedragen wordt. Daarom zal er tijdens de gemeenteavond, naast een informatief gedeelte, ook ruimte zijn om met elkaar van gedachten te wisselen. Wij hopen op uw komst.

Bert Smit, scriba AK