Sing itWelkomdiensten Jozefkerk gaan het 30ste seizoen in.
Op zondag 23 september zal er in de Jozefkerk weer een Welkomdienst worden gehouden. Dit najaar is het 30 jaar geleden, dat daarmee gestart werd. Voorganger in deze dienst zal zijn ds. J. P. van Ark uit Wapenveld. Het thema is: Blind Date.

Dit is ontleend aan Ps. 146 en Matth. 20: 29-34. Het gedeelte uit het N.T. zal gaan over de genezing van twee blinden. Zij waren lichamelijk blind. Maar een mens kan ook geestelijk blind zijn.
Vocale medewerking wordt verleend door de zanggroep Sing it uit Beilen onder leiding van Joop Ploeg.
Andy Dekker is hun begeleider op de piano. Het orgel wordt bespeeld door Gerwin van der Plaats.

Het wordt weer een feestelijke dienst met mooie liederen uit de bundel van Joh. de Heer en gezangen op een bekende melodie met teksten van ds. André F. Troost, die prachtig aansluiten bij het thema.
Wie neemt u mee? Iedereen is van harte welkom.
De dienst begint om 19.00 uur.
Voorafgaand is er samenzang. Die begint om 18.45 uur.