b_200_110_16777215_00_images_nieuws_20181004-klein_Adhockoor.jpgOok dit jaar zal er weer een feestelijk ‘Festival of Lessons and Carols’ plaatsvinden in de katholieke kerk aan de Dr. Nassaulaan: zondag 16 december om 15 uur.
Voorgangers zijn ds. Ron Koopmans, pastoor Koos Tolboom en ds. Esther Struikmans.

Aan deze bijzondere kerkdienst met het oog op Kerst wordt muzikale medewerking verleend door een ad-hoc koor van protestantse gemeenteleden en katholieke parochianen, en door één of meer musici of solisten.   Voor het ad-hoc koor is nog enige aanvulling nodig, met name bij de sopranen (en tenoren), maar ook andere stemsoorten zijn welkom. De repetities zijn op 6 donderdagavonden en, daaraan voorafgaand: éénmaal op zaterdagochtend, 3 november.