Paul van GeestOnze eigen onvolmaaktheid als uitgangspunt voor een gezonde economie
is het thema van de dankdaglezing door prof. dr. Paul van Geest.
Hij zal ingaan op verbanden tussen theologie, zingevingsvragen en economische drijfveren.
U en jij zijn welkom 7 november, 19:30 uur, in de Opstandingskerk

Paul van Geest is sinds 2007 hoogleraar Kerkgeschiedenis en Geschiedenis van de theologie aan Tilburg University. Per 1 januari 2018 is hij benoemd tot parttime hoogleraar Theologie en Economisch denken bij de Faculteit der Wijsbegeerte van de Erasmus Universiteit Rotterdam. In 2014 werd hij verkozen tot theoloog van het jaar.

Aanvang van de lezing is 19.30 uur (inloop vanaf 19.00 uur), de toegang is gratis. Een vrijwillige bijdrage in de onkosten wordt op prijs gesteld.

Woensdag 7 november
Opstandingskerk, aanvang 19.30 uur, inloop vanaf 19.00 uur

De werkgroep Economie & Geloof organiseert jaarlijkse de dankdaglezing op de Dankdag voor gewas en arbeid