De rekeningnummers van de Protestantse Gemeente Assen zijn ondergebracht bij Stichting Kerkelijk Geldbeheer (SKG). Tot nu toe maakt SKG gebruik van de systemen van Van Lanschot Bankiers voor het verzorgen van het betalingsverkeer. Per 1 november is dit niet meer mogelijk en gaat SKG gebruik maken van de systemen van de Rabobank. Hierdoor wijzigen onze rekeningnummers per 1 november.
Wij vragen uw aandacht voor de volgende zaken:

• Heeft u ons gemachtigd om een bedrag van uw rekening te incasseren? Dan ziet u vanaf 1 november een andere tegenrekening op uw rekeningafschrift. U hoeft dan niets te doen.
• Heeft u een periodieke overboeking naar één van de rekeningen van onze gemeente? Dan ziet u bij de overboekingen na 1 november dat deze overboeking is doorgestuurd naar de nieuwe rekening via de ‘Overstapservice’. U moet dan het rekeningnummer wijzigen (of via internetbankieren of rechtstreeks bij uw bank).
• Heeft u nog acceptgiro’s van onze gemeente liggen met ons oude rekeningnummer? Via internetbankieren kunt u deze nog gewoon blijven overmaken, maar vanaf 1 november kunt u deze acceptgiro’s niet meer fysiek inleveren bij uw bank.

U vindt de nieuwe bankrekeningnummers in de colofons in het Kerkblad
en op de website het rekeningnummer van de kerk op deze pagina
en het rekeningnummer van van de diaconie op deze pagina