Home

dankdag01Geen dankdaglezing dit jaar, maar wel een activiteit op dankdag.
Ruim 10 jaar geleden is onze werkgroep begonnen met het organiseren van een lezing of activiteit rond het thema duurzaamheid op de eerste woensdag in november, de Dankdag voor Gewas en Arbeid. Vanwege de coronacrisis hebben we het niet aangedurfd dit jaar een lezing te organiseren. We wisten niet hoe de omstandigheden in november zouden zijn en welke maatregelen, adviezen en beperkingen er dan van kracht zijn. Maar het zit ons toch ook niet helemaal lekker om 4 november zomaar te laten passeren.

Dus denken we na over een vorm van enig samenkomen / vieren en het uitzenden daarvan via YouTube, om op die manier met elkaar toch stil te kunnen staan bij het duurzaam omgaan met de schepping en dankbaar te zijn voor hetgeen de aarde ons ook nu biedt. Dit alles uiteraard binnen de kaders van de corona-maatregelen en bijbehorende richtlijnen en adviezen.

Leest u dit bericht daarom als vooraankondiging van een mogelijke kleine bijeenkomst / viering op 4 november rond 19.30 uur die we dan ook live uitzenden. Houd u vooral de berichten via de Zondagsbrieven en beamers in de gaten.

Namens de werkgroep Economie & Geloof
Gerard Schoep, T: 0592-345380 E:

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten