bakfiets PKN01 800Aanstaande zaterdag 28 november is het zover. Om 13 uur gaan we op het plein voor de Jozefkerk in Assen onze bakfiets onthullen en start het project Mooi Verhaal on Tour. Van harte welkom. De koffie is klaar. We houden het coronaproof.

Dit jaar is alles anders. We hebben besloten om het project met de PopUpwinkel in het Forum daarom niet door te laten gaan. Maar we hebben wel een alternatief bedacht. Onder het motto Mooi Verhaal On Tour, gaan we in de periode van Advent de stad in, met een speciaal uitgevoerde bakfiets.

In principe op dezelfde dagen als de winkel geopend was, van woensdag t/m zaterdag, en dan geconcentreerd op de middagen. We zijn van plan diverse locaties te bezoeken, zoals scholen, verpleeghuizen, ziekenhuis, het asielzoekerscentrum e.d. om daar een kerstattentie te brengen. Daarnaast willen we met de bakfiets in de stad aanwezig zijn, om contact te maken met het publiek, om een bakje koffie te kunnen schenken, gesprekken te voeren, kortom: om te zien wat er op ons afkomt en waar we iets voor mensen kunnen betekenen. Zie ook dit filmpje.

Vrijwilligers om mee te werken zijn van harte welkom.
De bedoeling is om zaterdagmiddag 28 november van start te gaan. U hoort hier binnenkort meer over.

Volg de laatste ontwikkelingen op Facebook Mooi Verhaal Assen.

Daniël Kehanpour, Dick Vos en Bert Altena, stadswerkers PKA