Durfte02Durf jij, durft u mee te doen met een groepje van jongeren en ouderen samen om een leuke activiteit te doen en aardige gesprekken te hebben? Klik dan op de Lees-meerknop hieronder om meer te weten te komen over een mooi project in onze kerk en om je daarvoor aan te melden.

In de huidige tijd, waarin we moeten leven met de coronaregels is een bijzonder project actief binnen de Protestantse Kerk Assen. Dit is #Durfte. Een project om met jongeren in contact te komen op een andere manier dan dat de kerk gewend is. Het uitgangspunt is een gezamenlijke hobby of interesse, zoals bijvoorbeeld koken, fotografie, sporten of muziek maken. Met een hechte groep trek je samen op en leer je nieuwe vaardigheden ontwikkelen. Je leert elkaar als groep steeds beter kennen en dan komen er ook mooie gesprekken op gang, over geloof en het leven.
Op dit moment lopen er twee Durfte groepen de kerk. Een kookgroep en een schildergroep. Bij beide groepen ben je meer dan welkom om mee te doen. Dus wil je aansluiten, of gewoon één keertje meedraaien om te het uit te proberen, dan nodig ik je van harte uit om me een berichtje te sturen. Dan breng ik je in contact kunnen brengen met deze groep.

Naast deze twee groepen zijn er nog ideeën voor andere groepen. Durf je mee te doen als leider of deelnemer? Laat het ons weten!

#Durfte fotograferen/ filmen
#Durfte tuinieren
#Durfte musiceren
#Durfte ….

Deze #Durfte groepen kunnen we niet ondersteunen zonder het belangrijke werk van vrijwilligers binnen onze kerk. Wil je helpen met één van de bestaande ideeën en/of heb je een idee dat ook past binnen dit concept laat het dan weten. Dan kunnen we je idee samen op poten zetten.

Daniël Kehanpour