Activiteitenkrant

Activiteitenkrant 2017 2018De Protestantse kerk in Assen organiseert samen met de kerken in Vries, de Smildes en Rolde een heel seizoen vol activiteiten. Ze staan allemaal vermeld in de Activiteitenkrant.

Net als voorgaande jaren is het aanbod veelzijdig en veelkleurig. Sommige activiteiten zijn vertrouwd en kunnen rekenen op een vaste kern van deelnemers. Andere springen er uit door actuele thema’s of nieuwsgierigmakende vormgeving. Er gaat geen week voorbij of er zal in één van de wijkgemeenten wel iets te doen en te beleven zijn op het terrein van kunst, muziek, cultuur, theater, samenlevingsvraagstukken, bezinning, verstilling, ontmoeting.

Als u de Activiteitenkrant openslaat en het ruime aanbod ziet, hoop ik dat u zich laat leiden door nieuwsgierigheid en zich opgeeft voor een van de activiteiten. Iets dat uw interesse heeft, iets dat u in contact brengt met anderen, of misschien iets dat u vooral bepaalt bij u zelf, bij uw vragen naar zin en geloof. Zoekt en u zult vast iets van uw gading vinden en wie weet wat voor nieuwe deuren voor u opengaan.

Ds. Peter van de Peppel