Bijbel en geloof

Jacobuskerk - Rolde
Categorieën:
Kerk en samenleving, Film

Jacob Kuiper is werkzaam als luchtvaartmeteoroloog bij het KNMI. Hij was al op jonge leeftijd gefascineerd door alles water aan de hemel te zien was. Op deze avond nheemt hij ons mee op zijn reis door tijd, weer en natuur. Ook zal hij ingaan op de klimaatverandering die we meemaken en waar velen zich zorgen over maken: de extreme bosbranden, de grote overstromingen en de hete zomers. Vanzelfsprekend is er op deze avond ook gelegenheid voor het stellen van vragen.

De Zinnige Zondagavonden zijn in de Jacobuskerk in Rolde en beginnen om 19.30 uur en kosten € 5 entree (svp contant betalen).

In verband met het nog steeds heersende COVID19 virus, zal dit anders gaan dan we van vorige jaren gewend zijn.

Zo mogen we niet met te veel mensen tegelijk deelnemen aan activiteiten en moeten we anderhalve meter afstand houden. Verder houden wij ons aan alle dan geldende regels welke door het RIVM zijn opgesteld.

Als u een van deze avonden wilt bezoeken, dient u zich van te voren aan te melden met naam telefoonnummer en e-mailadres op:  Tevens verzoeken wij u voor de Zinnige Zondagavonden gepast entreegeld (€5,-) mee te nemen.

Locatie:
Jacobuskerk