Bijbel en geloof

Locatie:
Jacobuskerk - Rolde
Kerk en samenleving

In september 2018 schreef de Volkskrantjournalist3e Obbema een aangrijpend artikel over de hartstilstand die hij het jaar daarvoor had gehad. Dit maakte veel los bij mensen. In zijn boek publiceert Obbema een veertigtal prikkelende gesprekken met zeer uiteenlopende gesprekspartners waarbij de eerste vraag telkens luidde: 'Wat i9s de zin van het leven?'

De Zinnige Zondagavonden zijn in de Jacobuskerk in Rolde en beginnen om 19.30 uur en kosten €5,- entree (svp contant betalen).

In verband met het nog steeds heersende COVID19 virus, zal dit anders gaan dan we van vorige jaren gewend zijn.

Zo mogen we niet met te veel mensen tegelijk deelnemen aan activiteiten en moeten we anderhalve meter afstand houden. Verder houden wij ons aan alle dan geldende regels welke door het RIVM zijn opgesteld.

Als u een van deze avonden wilt bezoeken, dient u zich van te voren aan te melden met naam telefoonnummer en e-mailadres op:  Tevens verzoeken wij u voor de Zinnige Zondagavonden gepast entreegeld (€5,-) mee te nemen.

Locatie:
Jacobuskerk