Bijbel en geloof

Locatie:
Jacobuskerk - Rolde
Kerk en samenleving

Beckman is een cadet-sergant in het Nederlandse leger als de Tweede Wereldoorlog uitbreekt. In de eerste manden van 1940 krijgt hij de oorlog al vol voor zijn kiezen: hij verliest zijn zusje en ziet zijn vader afgevoerd worden naar de Schevingse gevangenis. Vastberaden om de Duitsers vanuit engeland te bevechten, probeert hij met zijn broertje naar Zwitserland te vluchten. Maar het lot beschikt anders. Ze worden gepakt en afgevoerd naar vernietigingskamp Auschwitz. Daar, op de fundamenten van de dood, raakt hij op slag verliefd. En omdat kanden in het kamp schaars zijn, vraagt hij het meisje meteen ten huwelijk. Zouden ze lkiaar ooit nog zien?

De Zinnige Zondagavonden zijn in de Jacobuskerk in Rolde en beginnen om 19.30 uur en kosten €5,- entree (svp contant betalen).

In verband met het nog steeds heersende COVID19 virus, zal dit anders gaan dan we van vorige jaren gewend zijn.

Zo mogen we niet met te veel mensen tegelijk deelnemen aan activiteiten en moeten we anderhalve meter afstand houden. Verder houden wij ons aan alle dan geldende regels welke door het RIVM zijn opgesteld.

Als u een van deze avonden wilt bezoeken, dient u zich van te voren aan te melden met naam telefoonnummer en e-mailadres op:  Tevens verzoeken wij u voor de Zinnige Zondagavonden gepast entreegeld (€5,-) mee te nemen.

Locatie:
Jacobuskerk