Bijbel en geloof

Vervolg gemeenteavond PKA

Vervolg gemeenteavond PKA
di 02 feb 2021, 20:00 uur

Na de gemeenteavond op 19 januari kunnen we ons goed voorstellen dat er bij u nog vragen gerezen zijn over bepaalde onderwerpen of onderdelen van de gepresenteerde scenario’s voor de toekomstige ontwikkeling van de PKA.

Daarom wordt op 2 februari een vervolg gemeenteavond gehouden, eveneens vanuit de Jozefkerk en online. Vragen en/of opmerkingen kunt u weer per mail of per post naar de bekende adressen sturen. Mail of naar het Kerkelijk Bureau, Collardslaan 2A, 9401 GZ Assen.

De reacties en antwoorden op uw aanvullende vragen zullen die avond aan bod komen. De avond zal weer live zal worden uitgezonden vanaf 19.55 uur.

De link naar de Jozefkerk YouTube stream is: https://tinyurl.com/JozefkerkAssen-Live of naar Youtube.com gaan en zoeken op: Jozefkerk Assen en klikken op het logo.

Namens de Algemene Kerkenraad,

Bert Smit, scriba