Concert Urker Mans Formatie

za 06 juli 2019, 19:30 uur
Locatie:
Jozefkerk - Assen

Urker mans formatieOp zaterdag 6 juli 2019 treedt de Urker Mans Formatie weer op in de Jozefkerk in Assen. De zangers, gekleed in de traditionele Urker dracht, laten hun luide stemmen graag klinken in het monumentale kerkgebouw. Aanvang 19.30 uur. Toegang € 18,50.

Het achtste seizoen
De Urker Mans Formatie, opgericht in 2012, presenteert dit jaar haar achtste zomer seizoen. Het welluidende repertoire dat zij ten gehore brengen bestaat, globaal genomen, uit drie genres, namelijk geestelijke liederen, klassieke werken en populair repertoire.
Martin Mans is sinds het ontstaan van de groep haar dirigent. Met gedrevenheid en passie vormt hij een geheel van de stemmen en geeft daarnaast iedere zanger gelegenheid een solo ten gehore te brengen.

Instrumentale begeleiding
De vaste begeleider is Mark Brandwijk die zowel het orgel als de vleugel bespeelt. Zijn muzikale kwaliteit blijkt niet alleen uit de begeleiding van de zangers, maar uit zich ook in het spelen van instrumentale solo’s. Twee van de zangers bespelen bovendien een instrument. Een taragot (Roemeense blaasinstrument) en een altviool, waardoor het programma nog meer dynamiek krijgt.
In het programma worden onder andere De Haven van Rust, Liefde, Landerkennung van Grieg en Sanctus van Gounod ten gehore gebracht.

Een verzamel-cd OP REIS met veelgevraagde hoogtepunten, is tijdens het concert te koop, evenals de dvd met de titel Geloof, hoop en liefde, waarop het vissersleven wordt verbeeldt in zang en beeld

Zaterdag 6 juli, aanvang 19.30 uur.
Toegang, € 18,50. Online en bij reservering € 17,-. Kinderen t/m 11 jaar € 5,-. ANBO/KBO/PCOB-leden betalen op vertoon van de lidmaatschapspas € 14,=.
Reserveren : www.martinmans.nl of op de reserveerlijn: 06 – 25 39 19 03.
Voorverkoop van kaarten bij: VVV-Assen, Markt 8-10, Assen

Locatie: