Kerk op reis

Kerk op reis
za 28 sept 2019, 09:30 uur - 20:00 uur
Cultuur, kunst en theater

Het Oldambt: kerk, kunst en koren

Deze elfde reis gaat naar noordoost Groningen met zijn statige boerderijen, weidse akkers en schilderachtige dorpjes, maar ook met zijn bewogen geschiedenis van rijke graanoogsten en bittere stakingen. We bezoeken de Marktpleinkerk van Winschoten met de bijbelse voorstellingen van Ploeg-schilder Jannes de Vries, zijn te gast op een Oldambster boerderij, bezoeken een paar bijzondere kerken en… We sluiten af met een gezamenlijke driegangenmaaltijd.
Reizen gaat met eigen vervoer. De chauffeurs ontvangen een kilometervergoeding. Graag Museumjaarkaart meenemen. De kosten, tijdens de reis af te rekenen, zijn ongeveer €25,- p.p., excl. die van de borrel en avondmaaltijd.

Vertrek: vanaf het parkeerterrein van Van der Valk Hotel Assen, Balkenweg 1 om 9.30 uur
Informatie en opgave: Werkgroep Kerk op Reis Vredenoord, Kees den Boer

Contact informatie