Daniel Rouwkema: de kerkmusicus uit Drenthe

do 21 apr 2016, 20:00 uur - 22:00 uur
Locatie:
Koepelkerk Smilde - Smilde

Op 21 april komt in het kader van muziekbeleving in de kerk onze oud-plaatsgenoot Daniel Rouwkema terug naar Smilde waar zijn muzikale carrière begon. Als ongeveer twaalf jarige jongen, net groot genoeg voor de ‘pedalen’, liet hij voor of na de kerkdienst zijn muzikale aspiratie al zien/horen. En nu neemt hij ons mee in zijn muzikale levensloop: via zijn jeugd, de organist, zanger, voorzanger naar maestro of te wel: dirigent. Hij zal ons vertellen, laten horen, en inspireren om mee te doen met zijn passie voor de verschillende vormen van kerkmuziek. Het belooft een heel fijne avond te worden. De commissie Vorming en Toerusting van de drie Smildes nodigt u dan ook allen van harte uit voor deze bijzondere avond in de Koepelkerk.

We beginnen om 20 uur met koffie en sluiten de avond af om ongeveer half tien. Bij de uitgang graag uw bijdrage voor de onkosten van deze avond.

Namens de Com. Vorming en Toerusting,
A. Olijve, tel. 413431