Theater Charis Music

wo 21 dec 2016, 19:30 uur
Locatie:
Koepelkerk Smilde - Smilde

De drive van “Charis Music” o.l.v. Chiel is: “Muziek heeft een grote invloed op mensen. Muziek kan je blij maken, het helpt je te ontspannen of het kan je juist verdrietig maken. Muziek kan mensen laten dansen en springen,maar ook juist heel rustig en stil maken. Soms weet je niet hoe je iets moet vertellen; heb je er geen woorden voor”.
Dan zegt een lied meer dan duizend woorden. Op deze wijze willen zij de Kerstboodschap voor iedereen brengen tijdens de “KERSTTOUR 2016” die u op 21 december mee kunt beleven in de Koepelkerk.
Kaarten á € 12.—p.p. incl. consumptie. Alvast reserveren? Dat kan, stuur een mailtje naar:

of naar ,

dan liggen uw kaartjes vanaf 19.15 uur klaar bij de ingang van de kerk op 21 december.

Locatie:
Koepelkerk Smilde