Con amore

zo 07 mei 2017, 10:30 uur
Locatie:
Doopsgezinde kerk - Assen

Inderdaad, con amore. Ze doen het met veel liefde, ze houden van muziek en het plezier spat er dan ook van af. Con Amore is een los-vast gelegenheidsensemble, dat gewend is een zeer gevarieerd muzikaal programma te brengen. Zowel met thema’s uit de vroegbarok als ook hedendaagse muziek, gecomponeerd voor piano, dwarsfluit en zang.
Met Hannie van der Gijp en Marianne Karssen op de dwarsfluit, Gert Wybe van der Werff aan de toetsen van de piano en Aart de Goojer met zang, belooft het beslist een ochtend vol muzikale hoogtepunten te worden.

Wat kunt u onder andere verwachten in dit gevarieerde ochtendprogramma: Franz Schubert kan in dit gezelschap vanzelfsprekend niet ontbreken, we luisteren dan ook naar de Variationen über Trockne Blumen voor piano en fluit. Verder staat er een sonate voor 2 altblokfluiten van Georg Philipp Telemann op de muziekstandaard, naast Tico tico no fuba van Zequinha de Abreu of Deux papillons voor twee fluiten en piano van Emil Kronke.

Contact informatie

Naam: