Concert Arpeggio

za 11 nov 2017, 20:00 uur
Locatie:
Jozefkerk - Assen

ArpeggioMet koorwerken uit de 16 eeuw tot heden: van Bennet, Tomkins en Purcell tot César Franck, Duruflé, Fauré en hedendaagse componisten als Paolo Pandolfo en Ola Gjeilo. Ofwel: van Ave Maria en Evening Hymne t/m Ubi caritas. Bijzonder is het Groningstalige In memoriam patris op tekst van de Joods-Groninger dichter Saul van Messel, getoonzet door Alex Staal. Organist Wietse Meinardi soleert met J.S. Bach, Erbarm dich mein o Herr Gott en van César Franck diens Prélude, Fugue et Variation. Het koor sluit af met het Agnus Dei uit het Requiem van Gabriel Fauré en diens beroemde Cantique de Jean Racine.
Kaarten met korting à € 12,50 via Boekhandel Van der Velde, Gedempte Singel Assen en www.kamerkoor.nl.
Verder à € 15,-- in de hal van de kerk. Jongeren t/m 18 jaar gratis.

Contact informatie

Naam: