Zinnige zondagavond In oorlog en liefde

Jacobuskerk - Rolde
Categorieën:
Activiteiten, Algemeen

Op 12 april 2020 is het precies 75 jaar geleden dat Rolde werd bevrijd. Dat is de aanleiding om de week daarna historicus, schrijver en verteller Timo Waarsenburg in de Jacobuskerk zijn voorstelling In oorlog en liefde te laten spelen. Waarsenburg brengt het waargebeurde verhaal van Hans Beckman, een Nederlands militair en verzetsman die in Auschwitz terecht kwam. In dat concentratiekamp vond hij de liefde van zijn leven. Waarsenburg interviewde Hans Beckman verschillende keren en het verhaal liet hem niet meer los. In 2017 maakte hij er een vertelling van voor het Bevrijdingsfestival in Den Haag en sindsdien speelt hij de voorstelling door het hele land.

Datum: zondag 19 april
Tijd: 19.30 uur
Plaats: Jacobuskerk, Rolde
Toegang: €5,- (incl. koffie/thee). Deze bijeenkomst wordt samen met de Culturele Vereniging Rolde (CVR) georganiseerd. CVR-leden hebben gratis toegang.
Meer informatie: www.timowaarsenburg.nl/oorlogliefde

Contact informatie