Een de kleur is ... rood

za 09 mei 2020, 11:00 uur - 15:00 uur
Locatie:
Tichelhoes - Rolde

Met beeldende middelen en taal neemt docent beeldende vorming Marjolijn Zwolsman uit Rolde u mee in het pinksterverhaal. Aan de hand van oude en moderne teksten over Pinksteren maakt elke deelnemer een schilderij waarin hij/zij iets verbeeldt of uitdrukt van de betekenis van Pinksteren voor hemzelf en/of de wereld. Ervaring met schilderen is niet noodzakelijk. Enthousiasme en nieuwsgierigheid om met dit thema aan de gang te gaan met verf op doek is voldoende. De kunstwerken krijgen (eventueel) een rol in de viering van Pinksteren (zondag 31 mei) in de Jacobuskerk in Rolde. Marjolijn zorgt voor materialen, uitleg en persoonlijke begeleiding tijdens het schilderen. Er wordt gewerkt met acrylverf op schilderdoek.

Datum: zaterdag 9 en zaterdag 16 mei (reserve: zaterdag 23 mei 13.00-15.00 uur, om schilderij af te maken)
Tijd: 11.00- 15.00 uur
Plaats: het Tichelhoes
Toegang: Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €15,- p.p. voor materiaalgebruik.
Meer informatie en opgave (tot uiterlijk 15 april): Marjolijn Zwolsman

Contact informatie