Anbi gegevens

Kerkbalans logo 2022 wit rdGeef vandaag voor de kerk van morgen

Vanaf december was het mogelijk om digitaal toe te zeggen voor de actie Kerkbalans 2022. Gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau hebben een e-mail ontvangen met een inlogcode, die hiervoor nodig is.

Gemeenteleden die (nog) niet digitaal hebben toegezegd ontvangen in de week van 17 januari een toezeggingsformulier, de folder, de brief van de voorzitters van de wijkkerkenraden en een retourenvelop. In de week van 24 januari kunt u de retourenvelop inleveren op

één van de adressen die erop aangegeven staat. U kunt natuurlijk ook digitaal toezeggen. Uw inlogcode vindt u op het toezeggingsfomulier dat u heeft ontvangen. U kunt uw toezegging eventueel gelijk voldoen met iDEAL.

U vindt hier de folder van de Protestantse Kerk Assen die voor deze actie is gemaakt.

We stellen het erg op prijs als u van deze mogelijkheid gebruik maak, want digitaal toezeggen scheelt het Kerkelijk Bureau veel tijd en papier.

Mogen wij op uw toezegging rekenen?

Kerkbalans banner 2022 800x208