Anbi gegevens

Kerkbalans nwestijl2020lcVan 18 januari tot en met 31 januari wordt de actie Kerkbalans weer gehouden. Bij gemeenteleden die (nog) niet digitaal hun toezegging hebben ingevuld wordt in de week van 20 januari een envelop bezorgd. In deze envelop vindt u een toezeggingsformulier, de folder, de brief van de voorzitter van uw wijkkerkenraad en een retourenvelop. In de week van 27 januari wordt deze retourenvelop bij u opgehaald. U kunt natuurlijk ook nog digitaal toezeggen.

Geeft u dit dan door aan degene die bij u aan de deur komt om de retourenvelop op te halen? U kunt uw digitale toezegging invullen in de app of op deze website met het toezeggingsformulier. Om te kunnen inloggen moet u gebruik maken van de inlogcode die op het toezeggingsformulier vermeld staat.

Mogen wij weer op toezegging rekenen?