Anbi gegevens

Kerkbalans nwestijl2020lcVan 16 januari tot en met 30 januari 2021wordt de actie Kerkbalans weer gehouden.

U vindt hier de folder van de Protestantse Kerk Assen die voor deze actie is gemaakt.

Vanaf 4 december ontvangen gemeenteleden van wie het e-mailadres bekend is op het Kerkelijk Bureau een e-mail over de actie Kerkbalans. U kunt gelijk toezeggen! In verband met corona vragen wij u om uw toezegging zoveel mogelijk digitaal door te geven.
U kunt uw digitale toezegging invullen in de app of op deze website met het toezeggingsformulier. Om te kunnen inloggen moet u gebruik maken van de inlogcode die op het toezeggingsformulier of in de e-mail vermeld staat.
U kunt uw toezegging eventueel gelijk voldoen met iDEAL. Met ingang van december is het via deze website mogelijk om direct te doneren via iDEAL.
Ook handig voor bijvoorbeeld de eindejaarscollecte.

Bij gemeenteleden die (nog) niet digitaal hun toezegging hebben ingevuld wordt in de week van 18 januari een envelop bezorgd. In deze envelop vindt u een toezeggingsformulier, de folder, de brief van de voorzitter van uw wijkkerkenraad en een retourenvelop. In de week van 25 januari kunt u de retourenvelop inleveren op één van de adressen die erop aangegeven staat.U kunt natuurlijk ook digitaal toezeggen.

Geeft u dit dan door aan degene die bij u aan de deur komt om de retourenvelop op te halen?

Mogen wij weer op toezegging rekenen?