E-mailadresAfdrukkenExport ICS

De meeste mensen deugen

Evenement

Titel:
De meeste mensen deugen
Wanneer:
do 08 okt 2020, 19:30 uur - 21:30 uur
Categorie:
Kerk en samenleving

Omschrijving

De meeste mensen deugen. Dat is de uitdagende titel van het populaire boek van de jonge historicus Rutger Bregman. Daarin levert hij allerlei voorbeelden om zijn stelling te onderbouwen. Maar heeft hij ook gelijk? Vind jij ook dat de meeste mensen deugen, of heb je andere ervaringen.

Daarover willen we graag met jou in gesprek gaan. Wij zijn Daniël Kehanpour, kerkelijk werker, en Bert Altena, stadspredikant. We hebben op donderdag 8 oktober een avond georganiseerd rond dit thema. Als speciale gast is politieagent Henk Dassen uitgenodigd die vertelt over zijn werk. Vindt hij met zijn politie-ervaringen ook dat de meeste mensen deugen?

We geven een korte inleiding op de stellingen van het boek en daarna is er volop ruimte om samen door te praten. Doe je mee? Iedereen is welkom, ook als je niet bij de kerk hoort. Neem ook vooral je vrienden mee. Hoe meer verschillende meningen, hoe interessanter het gesprek.

De avond wordt gehouden in Restaurant Liff op de bovenverdieping, en is gratis toegankelijk. Aanmelden is wel nodig, bij /06 397 527 89

Afhankelijk van de belangstelling en jullie reacties, besluiten we of er meer avonden over thema’s uit dit boek gaan komen.

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten