Documenten

Zomerpakkettenactie PresentWil jij de zomer zonniger maken voor een Assens gezin dat een steuntje in de rug nodig heeft? Dit jaar organiseert Present Assen een zomerpakkettenactie! Voor gezinnen die een steun in de rug goed kunnen gebruiken: een zomervakantie is lang als je nergens naar toe kunt, geen geld hebt voor een extraatje.

Hoogstwaarschijnlijk treft het dit jaar wel meer gezinnen dan in de jaren ervoor. Stichting Present brengt deze gezinnen en samenstellers van het pakket bij elkaar. De zomerpakketten kunnen door iedereen worden samengesteld: gezinnen, huiskringen, bijbelstudieclub, vrienden - mensen die graag willen en kunnen delen. Bij de inhoud van zo’n zomerpakket kun je denken aan een tegoedbon voor ijsjes, zomerspeelgoed, leuke tijdschriften etc. Het streefbedrag is tussen €25,- en €50,-, maar laat jullie budget hierin leidend zijn. Present Assen is bezig om centraal zoveel mogelijk vrijkaartjes voor een leuk uitje te regelen.

Als je je hebt opgegeven, ontvang je in de week van 14 juni meer informatie over de verdere gang van zaken. Ook ontvang je de benodigde gegevens van het gezin waar je een persoonlijk pakket voor gaat samenstellen, zodat je zo gericht mogelijk aan de slag kan gaan.

Je kunt je opgeven voor het samenstellen van een pakket https://stichtingpresent.nl/assen/nieuws/zomerpakkettenactie (tot 1 juni). Na deze datum sluit de inschrijving en gaan we jullie koppelen aan een geschikt gezin.
Je hebt tot uiterlijk 11 juli de tijd om het pakket samen te stellen en langs te brengen bij het gezin (geschikte langsbrengperiode is tussen 28 juni en 11 juli).

Vragen over de zomerpakkettenactie?
Mailen kan naar of neem telefonisch contact op met Yvonne de Haan 06 517 059 11 of Anne-Marie Schipper 06 407 277 85 (coördinatoren Present Assen).

Zoeken

Diversen

Anbi kerk1

 

  Agenda overzicht  

Komende activiteiten