Kerkelijk bureau

bakfiets PKN01 800Onze stedelijk werkers zorgen mede voor diaconale en missionaire presentie van de Protestante Kerk Assen in de stad. Zij hebben daarbij met regelmaat praktische hulp nodig. Vandaar de volgende vraag: heeft u opslagruimte beschikbaar of heeft u een suggestie daarvoor?

Inmiddels zijn er, zoals u wellicht weet, een kleine houten kapel en een mobiele kerk in de vorm van een bakfiets. Wij lopen tegen een opslagprobleem aan. De kapel staat tijdelijk in de Opstandingskerk, maar kan daar niet blijven staan. De bakfiets staat tijdelijk in de schuur van De Bron sinds ’t Forum afgesloten is vanwege de lockdown. Daarnaast zijn er spullen van het project ‘Mooi Verhaal’ waar wij nog een opslagplaats voor zoeken.

Heeft u opslagruimte beschikbaar of heeft u een suggestie voor de plek waar we deze zaken kunnen stallen / neer kunnen leggen of voor de manier waarop we dit kunnen aanpakken?
Dan graag uw reactie aan het kerkelijk bureau via of bellen (0592) 312 056 (op dinsdag- en donderdagmorgen).

Jenneke Span, hoofd Kerkelijk Bureau