Stadswerk

JeugdraadWelkom op de pagina

van de Jeugdraad

Deze pagina is in bewerking, niet alle links zijn werkend

Op deze pagina kan je alle jeugdwerk activiteiten van de PGA terugvinden.

Ze zijn vermeld op deze pagina of je kan je via de de diverse linken naar de wijkraden je informatie terugvinden.

Nieuws van de Jeugdraad

Link Drieklank  Link Vredenoord

Link Jozefkerk

Assen brede activiteit georganiseerd door de Jeugdraad:

2019 03 17

Wil je in contact komen met de jeugdraad dan kan dat via onderstaand e-mailadres.

Belangrijke data om te onthouden:

Jozefkerk

Introductie Inspiratiekast Jeugdraad in de gezinsdienst

27 Januari

Opstandingskerk

Introductie Inspiratiekast Jeugdraad

Ontmoeting

Introductie Inspiratiekast Jeugdraad in een variatieviering

logoJeugdraad.pngDe jeugdraad van de Protestantse Gemeente Assen werkt wijkoverstijgend en wil graag verbindend zijn. We richten ons op de mens en maatschappij en met de nadruk op de christelijke identiteit.Een belangrijke doelstelling van de Jeugdraad is, om binnen de Protestantse Gemeente Assen 'er te zijn voor de jongeren' onder meer door het scheppen van goede condities voor de uitoefening van het jeugdwerk en het organiseren van gezamenlijke activiteiten.

De doelgroep bestaat uit jongeren van 12-20 jaar. Binnen de wijkgemeentes wil de jeugdraad graag ondersteunen daar waar dat mogelijk is. We willen graag een klankbord zijn voor jeugdactiviteiten binnen de wijkgemeentes en waar nodig kunnen we (mede)financieren.

Subcategorieƫn