Stadspredikant

Mooi Verhaal VVV

Als stadspredikant (30%) vanuit de protestantse gemeente is het mijn taak is om verbindingen te leggen tussen kerk en lokale samenleving en tussen de kerken onderling en andere organisaties.

Na drie succesvolle uitvoeringen van het project kerkelijke PopUpwinkel Mooi Verhaal is sinds maart een permanent Kerkelijk Informatie Punt onder dezelfde naam ingericht in de VVV-Dit is Assen aan de Marktstraat. Je kunt er producten uit de PKN-webwinkel kopen. Er is een coffeecorner en ontmoetingspel. Er is informatie over kerkelijke activiteiten in Assen en gelegenheid voor gesprek en ontmoeting.
Met regelmaat worden er activiteiten georganiseerd. Verder is er een agenda te vinden met interessante kerkelijke activiteiten.

Wil je meer weten, of heb je suggesties voor mijn taak als stadspredikant, neem dan contact op.