De Drieklank

b_200_113_16777215_00_images_nieuws_20181208_POPUP-winkel.Mooiverhaal.a.jpgIn december gaan we voor de vierde achtereenvolgende keer de kerkelijke popupwinkel in het Forum openen. We hebben inmiddels toestemming van de eigenaar/beheerders gekregen om het vertrouwde pand weer te gebruiken.
Evenals vorige jaren richten we de winkel Mooi Verhaal in met producten van diverse goede doelen.

De opbrengst komt geheel ten goede aan de organisaties. We proberen dit jaar ook enkele nieuwe partijen bij de winkel te betrekken.
Dit jaar kiezen we voor een kortere looptijd van het project. De opening is op zaterdag 8 december. Er is dan de hele dag gelegenheid om brieven te schrijven voor gewetensgevangenen. Een activiteit samen met Amnesty International in het kader van de dag van de mensenrechten.

We gaan meer activiteiten organiseren. Bakkie Troost keert terug. Voorgangers van diverse kerken in Assen gaan met belangstellenden in gesprek rond een bijbeltekst of een thema. Een laagdrempelige activiteit waarbij iedereen welkom is. Ook gaan we weer zorgen voor vrolijke muziek in de aanloop naar het Kerstfeest. We gaan ons best doen om in de inrichting en uitvoering het warme gevoel van Kerst als feest van licht en verbinding tot uitdrukking te brengen.

Mooi Verhaal is een project waarmee we als protestantse gemeente midden in onze stad present zijn. Wil je meedoen als vrijwilliger, dan kun je je melden bij Henk Vink (Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. / 06-12231430).

Heb je idee├źn of suggesties voor het programma of ken je projecten die passen binnen de winkelformule, dan houd ik me aanbevolen.

hartelijke groet van uw stadspredikant