Negende transport naar Oekraïne

s5 logo

Featured

Negende transport naar Oekraïne

2024 07 10Oekraine KaarsRegelmatig stuur ik een foto van onze vredeskaars of van de vredesduif uit het raam van de Adventskerk als teken van verbondenheid met onze vrienden en inwoners van Oekraïne. Uit de reacties van Natalia en Andriy blijkt altijd dankbaarheid voor onze morele steun. Het moreel in Oekraïne stond en staat ernstig onder druk nu de Russen er niet voor terugdeinzen om meer en meer civiele doelen uitzoeken om de bevolking te treffen. Afschuwelijk.

Onze morele steun en hulp beperkt zich tot de bevolking van Novovorontsovka. Elders in Oekranie verstrekken talloze hulporganisatie ook humanitaire hulp. Wij treffen voorbereidingen om wederom landbouwvoertuigen en een schoolbus daar naar toe te krijgen. Dat maakt daar het verschil! De IBAN van de diaconie van Vredenoord NL21 RABO 0373 7361 18 is beschikbaar voor een bijdrage aan het komende (9de) transport. Vermeldt daarbij: gift Stichting Sta op voor Oekraïne.

Henk Siekmans, Stichting Sta op voor Oekraïne.

Anbi Gegevens Kerk                                                                                                        Login/Log uit
Anbi Gegevens Diaconie Webmail
Protestantse Kerk in Nederland Privacyverklaring